TRENDOVI

Haljina koja se rasprodala u roku sat vremena

Svi su poludjeli za haljinom iz Topshopa koju je jučer odjenula Kate Middleton
Da Kate Middleton ima moć prodavanja proizvoda, već smo se uvjerili na njenim zarukama za britanskog princa Williama, kada je njen safirno plavi zaručnički prsten postao uvjerljivo najpopularniji komad nakita, masovno kopiran od strane zlatara i masovno nošen od strane budućih mladenki.

Ista situacija vrijedi i za garderobu lijepe vojvotkinje od Cambridgea, pogotovo kada ona odjene neki komad iz omiljene joj high street ponude. Za jučerašnji posjet setu snimanja filma o čuvenom malom čarobnjaku Harryju Potteru, Catherine je izabrala točkastu haljinu iz Topshopa, vrijednu 38 funti, koja je suptilno isticala njen trudnički trbuščić.

Bijela haljina na crne polka točkice iz Topshopove web trgovine rasprodala se u rekordnom roku, a samo sat vremena nakon popunjavanja ponude ove virtualne shopping adrese, ljupku haljinu više nije bilo moguće pronaći u niti jednoj veličini.

Vojvotkinja je svoj styling upotpunila blejzerom iz Ralph Laurena, omiljenim crnim salonkama od brušene kože i elegantnom clutch torbicom.

Topshop, H&M

Mi smo zavirili u high street ponudu i pronašli dvije slične haljine iz Topshopa i H&M-a, koje će nesumnjivo pronaći svoje nove vlasnice u skorijoj budućnosti.


H.B.
Photo: H&M, Instagram, Topshop

Objavljeno: 27.04.2013. u 18:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p