TRENDOVI

Znamo zašto ovu hit haljinu vole nositi 'it' djevojke

Kao stvorena za romantična izdanja

S dolaskom proljeća, Instagram profili naših it djevojaka postaju nam zanimljiviji, dinamičniji i maštovitiji. Zato ih još radije i pomnije pratimo – volimo njihove modne i beauty inspiracije, bile one trendovske ili retro. Modni izričaj ovih zanimljivih djevojaka uvijek nas potakne da i mi posegnemo malo dublje u svoje ormare i izvučemo neke zanimljive proljetne, odnosno ljetne kombinacije.

Zato u zadnjih nekoliko dana nismo mogli ne primijetiti kako su neke od njih odlučile obući baš istu haljinu. Znali smo da to nije mogla biti slučajnost, pa smo se dali u istraživanje. Neizvjesnost nije trajala dugo, pa smo saznali da je romantična proljetna haljina kreacija naše dizajnerice Jelene Holec, koja stoji iza brenda Yelena H. Jelena je mlada hrvatska dizajnerica u usponu, a prepoznatljivost njezinom dizajnu daje digitalni print, po kojem su njezini komadi već postali prepoznatljivi. Jelena je tako ovog proljeća, inspirirana Philips Lumeom, upregnula svoje dizajnerske vještine i kreirala posebnu haljinu, koju su onda obukle Tina Walme, Nabilah Harron i Dora Predojević.

Dora Predojević

Svaka drugačija, jedinstvena u svom modnom izričaju, 'donijela' je haljinu na svoj način. „Kada sam zajedno s ekipom iz Philipsa razmišljala o haljini, nit vodilja mi je bila da napravim haljinu koja će biti drugačija, a opet dovoljno jednostavna da odgovara svakoj od djevojaka koje će je nositi. Haljina je zanimljiva i zato što se može nositi s obje stane i prilagoditi različitim osobnostima, elegantna je i moderna, baš kao Philips Lumea i savršena za pokazivanje prekrasnih glatkih nogu ovog ljeta.“, rekla nam je dizajnerica.

Nabilah Harron

 Možemo zaključiti da su djevojke zaista uspjele istu haljinu učiniti 'svojom' i uklopiti je u svoj modni izričaj, pa tako morao priznati kako nam se svižaju sva tri outfita, no također nam se sviđa i Philips Lumea, IPL uređaj za uklanjanje dlačica kod kuće, koji pruža slobodu i spontanost, pa su spremno mogle uskočiti u novu haljinu i pokazati svoje noge, bez brige oko neželjenih dlačica. IPL tehnologija (engl. Intense Pulsed Light) ovog uređaja koristi učinak nježnog pulsirajućeg svjetla koje djeluje direktno na korijen dlačica tako da one na prirodan način ostaju u fazi mirovanja. Kao rezultat, rast dlačica ostaje onemogućen dugo vremena, čak do 6 mjeseci.

@tatjanakreuzmayr

Zahvaljujući dugogodišnjim istraživanjima i razvoju u suradnji s dermatolozima, korištenje Lumea uređaja je jednostavno, brzo i sigurno. Važno je da se prva 4 tretmana provedu redovito, svaka 2 tjedna, nakon čega bi se trebali vidjeti željeni rezultati. Nakon tog perioda slijedi održavanje. Jednostavno nastavite provoditi tretmane svaka 4 tjedna i nakon samo 8 dodatnih tretmana moći ćete uživati u glatkoj koži. Zahvaljujući SmartSkin senzoru i različitim nastavcima, intenzitet tretmana se može prilagoditi tipu kože i području tijela koje želimo tretirati. Na taj način osiguravamo maksimalnu učinkovitost tretmana. Istraživanja su pokazala da prosječno smanjenje dlačica na nogama iznosi 78% nakon 12 tretmana.

Kako bi korištenje bilo još jednostavnije i redovito, Lumea ima pomoć i u digitalnom obliku - Lumea IPL aplikacija pomaže u praćenju napretka i planiranju tretmana, a uz to je i odličan izvor korisnih savjeta i trikova kako ostvariti najbolje rezultate. Nekoliko dana prije sljedećeg tretmana, Lumea IPL aplikacija šalje vam podsjetnik na mobitel, kako biste točno znali kada je na redu sljedeći tretman. Glatke noge i prekrasne haljine su zapravo sve što vam treba za bezbrižno i modno osviješteno ljeto, a nama se čini da su Tina, Nabilah i Dora zaista spremne.

@oljaryz

Foto: PR, Instagram
Objavljeno: 19.06.2019. u 15:42

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p