MODNI DODACI

Hermes ima novu hit torbu

Model Constance dobiva svog nasljednika

Hermes Constance Bag, legendarnu torbu izrađenu od najfinije kože s velikim logom ovog pariškog  branda, dosad ste sasvim sigurno viđali na trendsetericama diljem svijeta, a sve češće spomenuta torba, vrijedna između 4,000 i 24,000 dolara (ovisno o veličini i materijalu), može se vidjeti i na ulicama naše metropole.

Činjenica da su milijuni žena diljem svijeta prepoznali luksuz i kvalitetu kojima se Hermes može pohvaliti, potaknula je kreativno vodstvo odjela asesoara da izbaci novu 'it' torbu, koja se snažno oslanja na dizajn originalne Constance torbe, nastale davne 1969. godine i obožavane od najrazličitijih ikona stila: Jackie Onassis, Mary-Kate Olsen i Anne Dello Russo.

Novi model nosi naziv Hermes Constance Cartable Bag i od svoje se prethodnice razlikuje u nijansama - reinterpretirana je u nešto većoj verziji od 29 centimetara, povučenoj iz arhiva modne kuće, i krasi ju mnogo kraća ručka, zbog koje ovu torbicu možda nećete moći nositi preko ramena, ali će zato izgledati vrlo chic u vašoj ruci.

-->

-->--> -->

Novitetu, koji se već našao na policama Hermesovih trgovina u sklopu jesensko-zimske kolekcije, dužnu pažnju posvetila je i Carine Roitfeld, koja u svom CR Fashion Book-u dekonstruira najpopularnije modne dodatke na svijetu pa nam je tako u novom broju pobliže dočarala 'anatomiju' nove Hermesove torbe.

Od zanimljivosti vezanih uz Constance Cartable torbu, svakako valjda izdvojiti onu da njena ručna izrada traje preko 14 sati, a na njoj radi tek jedan obrtnik, koji ju slaže od ukupno 56 dijelova.

Cijena modela prikazanog na fotografiji iznosi paprenih 11,400 dolara, a nabaviti se može u Hermesovim prodavaonicama diljem svijeta, i to bez zapisivanja na famoznu listu čekanja.

 

H.B.

Photo: CR Fashion Book

Objavljeno: 28.06.2013. u 19:04
Tagovi: torba, Hermes

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p