MODNI DODACI

Heruc Galerija predstavlja "Para Siempre"

Nove sunčane naočale po ideji Lane Biondić

Naše tržište ove je sezone bogatije za jednu suradnju. Naime Heruc Galerija i Ghetaldus su ovih dana predstavili novu liniju sunčanih naočala naziva Para Siempre (Zauvijek). Naočale su nastale po ideji Lane Biondić te su svojevrsna reinterpretacija kultnog dizajna sredine prošlog stoljeća s kojim se poigralo već nekoliko svjetskih modnih dizajnera.

Svjetlija stakla omogućavaju nošenje kroz cijelu godinu, čak i zimi, model je unisex, te savršeno pristaje bilo uz jeans, poslovni kostim ili cocktail haljinicu. Sama suradnja Heruc Galerije i Ghetaldusa, započela je prije tri godine sa modelom Oversized kao prvim hrvatskim brandom sunčanih naočala.

Prošlogodišnji autentični Vintage model bio je mega-hit u toj mjeri da su za kupnju postojale i liste čekanja  stoga će u sezoni proljeće/ljeto 2010. model VIntage biti dostupan i u novim bojama - smaragdno-zelenoj i indigo-plavoj.

Predbilježbe za sve modele Para Siempre i Vintage od ovog se trenutka mogu ostvariti u svim trgovinama Heruc Galerije i to po prihvatljivoj cijeni u iznosu od 450kn.

A.P.

 

 

Objavljeno: 26.04.2010. u 20:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p