TRENDOVI

High street ponuda tenisica nikad nije bila bolja, a ovo su naši favoriti!

Stylish modeli koje morate imati!

Pred nama je jesensko razdoblje godine, a to znači samo jedno, idealan je trenutak kako biste garderobu nadopunili novim stylish komadima. Osim odjevnim predmetima, posebnu pažnju posvećujemo i modnim dodatcima, a tenisice su bez imalo razmišljanja ‘must have’ odabir kojeg ikad dosta!

Iz mjeseca u mjesec svjedočimo nekim novim trendovima kada je u pitanju sneakers kultura, pa kako nam budžet ne bi previše osjetio sve moguće promjene, nije loše zaviriti u aktualnu high street ponudu i kolekciju nadopuniti pristupačnim, a jednako stylish modelima. Što se tiče modela, u ponudi se nalaze razne varijante, od elegantnih tenisica pa sve do chunky dizajna kojem se i dalje rado vraćamo! Primjerice, Mango u svojoj ponudi ima sjajne modele koji su istovremeno jednostavni i upečatljivi te kao takvi lako prilagodljivi različitim stilovima odijevanja.

Tenisice su kao stvorene za dnevne kombinacije jer odlično pomiruju classic i opušten izgled, a postale su sasvim normalan dio poslovnih kombinacija. Isto tako, s tenesicama se možete i poigrati te odabrati upečatljive modele u primjerice vibrantnom koloritu koji će svaku kombinaciju pretvoriti u dinamičnu modnu priču te joj podariti ‘ono nešto’.

Stoga, kako bismo vam skratili muke i olakšali shopping, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih modela iz aktualne high street ponude za koje smo sigurni da će vas oduševiti na prvu!

Stradivarius (160 kn)

Bershka (180 kn)

Stradivarius (180 kn)

Bershka (230 kn)

Zara (230 kn)

Reserved (230 kn)

Bershka (230 kn)

Stradivarius (230 kn)

Stradivarius (230 kn)

Stradivarius (300 kn)

Bershka (280 kn)

Mango (350 kn)

Zara (350 kn)

Zara (350 kn)

Reserved (360 kn)

Mango (550 kn)

Reserved (360 kn)

Foto: Instagram, Mango, Reserved, Zara, Stradivarius, Bershka
Objavljeno: 12.09.2022. u 11:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p