TRENDOVI

Hit komad: Šareni kaputić

Donosimo vam high street ponudu!
Jedan od svakako dominantnijih trendova proljetne sezone su šareni kaputići i jakne koje su preplavile izloge i vješalice high street dućana. Prošle sezone smo o ovakvim modelima mogli samo maštati ili smo evenutalno mogli investirati u dizajnerski komad, a ovog proljeća teško je pronaći high street dućan bez barem jednog šarenog modela na vješalici. 

Najveću ponudu ima naravno Zara koja je shvatila da će brojne trendseterice ovog proljeća poželjeti nositi tipične "street style" kombinacije u kojima je sva pažnja usmjerena upravo na šarene kaputiće. U Zari možete pronaći duge modele od brokata, zebrasti ili leopard uzorak, a nude vam i kratke verzije koje su nosive cijelo proljeće kao jakne, a u hladnoj sezoni ih možete nositi u poslovnim kombinacijama kao sakoe ispod zimskih kaputa. H&M je ponudio nekoliko simpatičnih modela, no uvjereni smo da će kroz koji tjedan na svoje vješalice izbaciti još verzija kaputića koje bi mogle nabaviti brojne hrvatske trendseterice.


U galeriju smo stavili najzanimljivije šarene kaputiće iz high street ponude koje možete kupiti u dućanima diljem Hrvatske.

Ana Bacinger

Objavljeno: 06.03.2013. u 11:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p