MODNI DODACI

Hit komad tjedna:

Romantične Dr.Martens cipele

Mariel Dr.Martens 
Kultni Dr.Martens ove tople sezone odlučio je romantičnim i retro fashionisticama ponuditi nekoliko zbilja neodoljivih cipela. Uz divne sandale u crnoj, bijeloj i ružičastoj boji, ovoga tjedna posebno su nam za oko zapele laknate cipele naziva Mariel koje su rasprodane u rekordnom roku na brojim web shopovima diljem svijeta. Odnedavno dostupne u našim najdražim ShoeBeDo dućanima i na njihovom web shopu, ove romantične cipele učinile su nam se idealnim modnim dodatkom za proljeće koje je konačno stiglo.

Ako ste prihvatile trend sedamdesetih godina koji dominira vješalicama i policama većine dućana, ove cipele će vas oduševiti. Idealne za romantične haljine A kroja, traper suknje s prednjim kopčanjem i treger haljine, Mariel cipele pretvaraju vas u ultimativnu fashionisticu koja izgleda posebno i nadasve primjetno.

Cijena im iznosi 759 kuna na web shopu i 799 kuna u dućanima, a u pakiranju dolaze crna i bijela mašna na crne točke koje ove slatke cipele pretvaraju u pravi statement modni dodatak.
 
Mariel Dr.Martens 
Mariel Dr.Martens 
Mariel Dr.Martens 
A.B.
 
photos: pr
Objavljeno: 23.04.2015. u 12:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p