TRENDOVI

Hit komad tjedna:

Žuti kimono od baršuna iz Zare

Zara 
Da, priznajemo, opet smo se zaljubili u komad koji visi na Zarinim vješalicama… Ovog puta riječ je o prekrasnom kimonu koji dolazi u divnom materijalu i još divnijoj boji. Mekani baršun i jarko žuta boja osvojili su nas do te mjere da smo ovaj komad odlučili proglasiti našim hit komadom tjedna.

Ovaj komad jedan je od onih koje volimo nazvati statement komadom, koji će izgledati sjajno i za nekoliko godina, neovisno o tome kakvi će trendovi biti u modi. Zamišljamo ga u dnevnim kombinacijama uz najdraži par tamnih traperica, majicu zanimljivog printa i ultra modernu obuću. Ruksak na leđima tu je zbog praktičnosti, ali i činjenice što ove jeseni dominira ponudom dućana pa samim time i trendovima. Večernja kombinacija je elegantna i u stilu Great Gatsbyja. Crna haljina ukrašena resama izgleda sjajno uz ovaj kimono, a cipele na pruge i mala torbica od mekanog perja u ovom stylingu preuzeli su ulogu besprijekorne elegancije i pokazatelj su nevjerojatnog stila.
   
 
DNEVNA KOMBINACIJA
 
dnevna kombinacija  KIMONO: Zara (360 kuna), TRAPERICE: s.Oliver (399 kuna), RUKSAK: Burglar @ Karla (1.360 kuna), MAJICA: Mango (129 kuna), CIPELE: Nasty Gal (1.321 kuna)
 
 VEČERNJA KOMBINACIJA
 
večernja kombinacija KIMONO: Zara (360 kuna), HALJINA: H&M (499 kuna), CIPELE: L.K.Bennett @ Karla (2.290 kuna), TORBA: Accessorize (462 kuna)
  
 
A.B.
Objavljeno: 23.09.2015. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p