TRENDOVI

Hit proljeća su vojničke jakne

Hoćete li prihvatiti military stil?

Kada su na tjednima mode svjetski dizajneri prikazali trendove za proljeće/ljeto 2010. bilo je i više no očito da je military stil jedan od prevladavajućih modnih trendova za nadolazeće proljeće.

Kožnu jaknu nećemo nikada izbaciti iz svoje garderobe, no vojničke jakne su definitivno veliki must have ukoliko pogledamo revije Alexandera Wanga, Chloe, Jean Paul Gaultiera, Marca Jacobsa, Rag&Bonea, Balmaina i drugih poznatih dizajnera i modnih kuća.

Maskirno zelena je zapravo savršena boja za kombiniranje jer ako malo bolje razmislite ide uz većinu boja. A ako mislite da je vojnička jakna namijenjena samo dnevnim kombinacijama, mi vam moramo reći da ste u krivu, jer je upravo ona super komad ukoliko želite izgledati drugačije i ako vam je cilj da postignete otkačeni izgled navečer. Može se nositi i na elegantne haljine i na vrtoglave potpetice, jer je tek onda upadljiva i dolazi do izražaja. Ako vam je jakna previše  vojnička i jednostavno nije vaš stil, pokušajte za početak kupiti prsluk u toj boji. Rag&Bone i Alexander Wang predstavili su nam savršene modele koje možete nositi na bezbroj načina.

U našoj galeriji pogledajte vojničke jakne na pistama modnih metropola!

Ana Bacinger

Objavljeno: 28.01.2010. u 22:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p