TRENDOVI

Hit salonke sa štrasom koje su već sad jedne od najprodavanijih!

Model kojeg želimo imati!

Nakon dugog i toplog ljeta tijekom kojeg smo uživali u nešto opuštenijim modnim pričama, prvi jesenski dani donose odabire koji su upečatljivi i odvažni. Tako osim odjevnih predmeta, veliku ulogu u svemu imaju i dodatci, točnije cipele, a nama je za oko zapeo efektan model u kojem ne možete proći nezapaženo.

Radi se o Zarinim salonkama s otvorenom petom i srednje visokom potpeticom, ali najveća posebnost krije se upravo u štrasu kao detalju koji ‘vrišti’ odvažnost. Iako se je štras nerijetko povezivao s napadnim načinom odijevanja, odaberete li samo salonke koje su upotpunjene spomenutim ukrasom dok je ostatak kombinacije suptilniji, možete biti sigurni da ćete u tren oka postići chic izgled svjetskih trendsetterica.

Zara (450 kn)

Što se tiče boja, mi glasamo za divnu plavu varijantu, a u ponudi se još mogu pronaći crne i bež. Crne i bež salonke odlično će se uklopiti u elegantne modne priče, dok će one plave komunicirati pravu party estetiku i kao takve idealne su za večernje izlaske s društvom. Stoga, tražite li efektan model kojeg možete kombinirati na mali milijun načina i uvijek iznova otkrivati neke nove varijante, ove salonke su odabir s kojim nema greške i upravo zato predlažemo da se što prije pronađu u vašoj kolekciji!

Kupiti ih možete putem sljedećeg linka!

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 09.10.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p