TRENDOVI

H&M i Fashion.hr Style Community vas daruju

Poklanjamo 20 majica u 19 sati na Facebooku

H&M će 10. travnja lansirati nove kolekcije Conscious i Conscious Exclusive. S dva noviteta - organsku kožu švedskog dobavljača kože Tärnsjö i organsku svilu - ove kolekcije pokazuju što se sve može napraviti od održivijih materijala. Usporedo s kolekcijama, H&M uvodi i novi sustav označavanja CleverCare - oznaku koja predstavlja sustav za održivu odjeću i brigu o odjeći.

"H&M je ponosan na svoj rad na održivosti. Conscious i Conscious Exclusive pokazuju sve mogućnosti održivih materijala, a naše novo označavanje CleverCare omogućuje kupcima da se uključe u našu misiju za održiviju budućnost mode," kaže Ann-Sofie Johansson, H&M-ova voditeljica odjela dizajna, New Developments.

H&M Conscious Exclusive

Kolekcija Conscious Exclusive nastala je u suradnji s tvornicom ideja za održivu modu i dizajn EVER Manifesto koja dijeli H&M-ovu predanost održivijoj budućnosti mode. Ever Manifesto pojavit će se i u kampanji za kolekciju Conscious Exclusive zajedno s Amber Vallettom, supermodelom i glumicom poznatom po svojoj predanosti održivosti. Amber Valletta također je lice kampanje za kolekciju Conscious.

Ambert Valletta za H&M Conscious

Conscious Exclusive posebno je dizajnirana limitirana kolekcija izrađena od visokokvalitetnih materijala i sitnih detalja nadahnutih flamenkom i boemskim stilom života. Novi su materijali u kolekciji organska koža - koža od krava uzgojenih za organsku proizvodnju mesa na švedskim farmama - i organska svila uzgojena na organskim stablima duda. Kolekcija će biti raspoloživa u 150 odabranih prodavaonica H&M-a u cijelom svijetu i na internetu. Odabrani komadi također će se prodavati u dijelu posvećenom ekološki odgovornoj inicijativi Amber Vallette, Master & Muse, na yoox.com.

Ovogodišnja kolekcija Conscious puna je ključnih komada od održivijih materijala i savršena je za proljeće. Ključni su komadi svijetlonarančasta haljina koja je dulja straga i izrađena od Tencela® s poliamidom i kaftan s ležernim rezom koji uključuje ručno crtani print zebre. Kolekcija će biti raspoloživa u svim prodavaonicama H&M-a.

Povodom lansiranja novih kolekcija, H&M daruje čitatelje Fashion.hr Style Communityja sa 20 H&M Conscious majica s printom! Nagradna igra počinje u 19 sati na Fashion.hr facebook stranici i traje do nedjelje do 20 sati.

 

photo: H&M

 

Objavljeno: 20.03.2014. u 15:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p