TRENDOVI

H&M ima najljepše jeans suknje za dnevne kombinacije

Ključni modeli za proljetnu sezonu!

Možemo se složiti kako postoje oni neki materijali koji su bezvremenski te u svakom periodu godine izgledaju fantastično. Jeans se u tom slučaju definitivno nalazi visoko na listi najtraženijih što nije niti neobično uzmemo li u obzir da je riječ o divnom odabiru koji može upotpuniti svaku kombinaciju te joj podariti zanimljiv i drugačiji izgled.

Objedinimo li omiljene modele suknji s jeans materijalom, dobitna kombinacija je bez imalo razmišljanja zagarantirana. Naime, jeans suknje su odjevni predmet koji ne poznaje trendove niti istima podliježe, već naprotiv uvijek iznova iz sezone u sezonu postavlja nove temelje za kreiranje posebnih kombinacija. U nadolazećem proljetnom periodu obožavamo mini jeans suknje koje volimo kombinirati s jednostavnim pamučnim majicama ili nešto šarenijim bluzama, a što se tiče obuće, možete birate između udobnih tenisica, chic balerinki ili jednostavnih gležnjača.

Midi ili maxi modeli suknji također dolaze u obzir te su sjajan odabir za sve one koji vole nešto romantičniji boho izgled koji upotpunjen pravim ključnim detaljima može izgledati vrlo unikatno. H&M je zasigurno jedan od najdražih high street brendova, a zašto je to tako krije se u činjenici kako uvijek ostaje dosljedan prepoznatljivoj estetici koja je jednostavna i suptilna te kao takva ostavlja dovoljno prostora za eksperimentiranje i prilagodbu vlastitom stilu odijevanja. Kao što smo spomenuli, tople dane koji prethode valja dočekati spreman, stoga nije naodmet na vrijeme zaviriti u aktualnu ponudu i odabrati odlične jeans suknje koje će se zasigurno pronaći u vašem ormaru i narednih sezona.

U nastavku potražite ključne modele jeans suknji iza aktualne H&M ponude!

140 kn, 140 kn

150 kn, 220 kn

150 kn, 220 kn

180 kn, 220 kn

220 kn, 220 kn

300 kn, 180 kn

260 kn, 180 kn

300 kn, 220 kn

180 kn, 100 kn

Objavljeno: 19.02.2020. u 12:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p