TRENDOVI

H&M ima najljepše modele dugih ‘puffer’ jakni za zimu! 

Komad koji se mora pronaći u vašoj garderobi! 

Iako se kalendarski još uvijek ne nalazimo u zimskom periodu godine, temperature su se itekako spustile i topla jakna je ‘must have’. Potaknuti time, odlučili smo zaviriti u aktualnu ponudu najdražih brendova, a fokusirali smo se na udobne puffer modele dužeg kroja. Gdje smo pronašli svoje favorite, otkrijte u nastavku! 

H&M je bez imalo razmišljanja brend kojem se uvijek rado vraćamo, a koji nas baš nikad ne razočara. Aktualna zimska ponuda je i više nego sjajna, a modeli puffer jakni oduševili su nas na prvu. Kao što smo spomenuli, pažnju smo usmjerili ka dužim varijantama, a H&M ponuda ima ponešto za svakog. Što se tiče boja, naglasak je na nešto zagasitijem koloritu koji se tako lako kombinira i prilagođava različitim stilovima, no to ne znači da se ne mogu pronaći niti upečatljivi, vibrantni modeli. Primjerice, žuta dugačka puffer jakna idealna je za sve one koji se vole istaknuti u masi, zablistati i tijekom tmurnijih zimskih dana te donijeti dašak modne zaigranosti sportskom looku. S druge strane, neutralne boje posebne su po svojoj suptilnosti i dozi elegancije koje daju baš svakoj kombinaciji. 

Osim klasičnih modela, H&M nudi i one posebnijeg dizajna. Crni model koji je ukrašen zanimljivim i pomalo avangardnim detaljem, idealan je odabir volite li da i sportski komadi koje nosite imaju chic modnu notu, stoga kako bismo vam pomogli prilikom odabira idealne duge puffer jakne, izdvojili smo nekoliko stylish favorita za koje ne sumnjamo da će odmah pronaći svoje mjesto u vašoj garderobi! 

49,99 €

69,99 €

59,99 €

179,00 €

69,99 €

59,99 €

69,99 €

69,99 €

69,99 €

69,99 €

Foto: H&M, Instagram
Objavljeno: 27.11.2022. u 16:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p