TRENDOVI

H&M ima novu ljetnu kampanju s odličnim modnim komadima

Taste of Summer osvaja na prvi pogled!

H&M je brend koji nas je naviknuo samo na ono najbolje jer nas uvijek iznova uspije pozitivno iznenaditi drugačijim i posebnim kolekcijama. Budući da se nalazimo u ljetnom periodu godine, romantični krojevi su i više nego poželjni, a najnovija H&M kapanja savršeno će se uklopiti u sanjive ljetne dane.

Taste of Summer ime je najnovije kampanje koju je H&M predstavio, a radi se o ljetnoj kolekciji koja odiše upečatljivim ženstvenim komadima i uzorcima koji će malo koga ostaviti ravnodušnima. Naime, bluze u kombinaciji s bezvremenskim jeansom jedan su od najdražih ljetnih odabira, a u Taste of Summer kolekciji možete pronaći posebne modele zanimljivih uzoraka i krojeva, ali i topove koje možete kombinirati u casual dnevnim i nešto elegantnijim večernjim varijantama.

Nadalje, osim šarmantnih bluza, haljine su must have komad baš svakog ljeta, pa iznimka nije niti ovo, a volite li lepršave i sanjive krojeve, u H&M-u ćete sigurno pronaći ono što će se sjajno uklopiti u vaš postojeći stil. Ono što obožavamo kod H&M-a kao brenda činjenica je kako je vijeran svojoj prepoznatljivoj estetici, a naglašena ženstvenost, upečatljiv, a nenametljiv izgled, zasigurno su neke od odlika njegovog dizajna zbog kojih se uvijek vraćamo po još koji bezvremenski komad.

Kada govorimo o bojama u predstavljenoj kolekciji naglasak je na crno bijelim kombinacijama, no mogu se pronaći i nježne pastelne nijanse koje dolaze u kombinaciji s divnim ljetnim uzorcima. Iako smo sigurni kako ste već obnovili svoju ljetnu garderobu, zavirite li u Taste of Summer kolekciju sigurni smo kako ćete pronaći još nekoliko komada u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled.

Badić (280 kn), haljina (280 kn)

Top (240 kn)

Haljina (320 kn), kratke hlačice (150 kn)

Torbica (340 kn)

Bluza (380 kn)

Foto: H&M
Objavljeno: 12.07.2019. u 12:03
Tagovi: kampanja, H&M

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p