TRENDOVI

H&M ima odlične zimske džempere, a ovo su najljepši modeli!

Sjajni modeli s kojima su stylish kombinacije zagarantirane!

S dolaskom prvih hladnijih dana, džemperi su bez imalo razmišljanja ‘must have’ komad koje nikad dosta. Naime, činjenica kako su džemperi transformirali svoj izgled i postali stylish odabir koji je glavna zvijezda dnevnih kombinacija, dodatno nas potiče da što prije nadopunimo kolekciju, a pravi trenutak za to je upravo sada je omiljeni brendovi nude sjajne modele koji će vam sigurno zapeti za oko.

Tako smo mi odlučili provjetriti što se to krije u aktualnoj H&M ponudi, a iako smo sigurni smo da u svojoj kolekciji imate barem jedan udoban džemper za kojim posežete u onim trenutcima u kojima ne znate što biste odjenuli, no svejedno želite izgledati lijepo, H&M ponuda će vas bez razmišljanja motivirati da upotpunite kolekciju.

Kao što smo spomenuli, džemperi već odavno nisu komad koji nosimo isključivo u sportskim kombinacijama, već zahvaljujući brojnim omiljenim brendovima poprimaju jedno posve novo ruho koje ih čini vrlo atraktivnim i traženim odjevnim predmetima. Unazad nekoliko sezona jednobojni džemperi pokazali su se kao omiljeni odabir, ali volimo i višebojne varijante koje zadržavaju decentnu i profinjenu modnu notu. Ovakvi modeli sjajni su za kombiniranje s omiljenim jednostavnim trapericama ili hlačama jer podižu kombinaciju. Naravno, osim s hlačama možete ih kombinirati i sa suknjama, a sve upotpuniti stylish čizmama, gležnjačama ili tenisicama.

Stoga, kako bismo vam olakšali shopping, zavirili smo u aktualnu H&M ponudu iz koje smo u nastavku izdvojili nekoliko odličnih modela!

19,99 €

19,99 €, 24,99 €

14,99 €

24,99 €, 29,99 €

24,99 €

24,99 €, 49,99 €

24,99 €

19,99 €, 49,99 €

24,99 €

29,99 €, 24,99 €

Foto: H&M, Instagram
Objavljeno: 14.11.2021. u 16:21

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p