TRENDOVI

H&M ima prekrasne kupaće kostime za trudnice

Modeli u kojima ćete se osjećati udobno i samouvjereno

Moramo priznati da polako odbrojavamo dane do početka ljetnih mjeseci kada će nam jedina briga biti kako se što bolje odmoriti kraj mora. Kako bi uživanje bilo potpuno u torbi za plažu mora se pronaći barem jedan novi model kupaćeg kostima, a mi smo u omiljenom H&M-u pronašli atraktivne modele koji će sigurno oduševiti baš svaku trudnicu!

Ne tako davno pronaći prikladne komade u trudnoći bila je prava noćna mora. Ne samo da je odabir bio skroman, već je bio veliki izazov pronaći trendi modele koji odgovaraju našem stilu. Izbor je bio sužen na tematske komade poput "baby on board" te je veliki broj trudnica jednostavno morao odustati od svog modnog stila, barem dok sam trudnoća ne prođe.

Danas je situacija znatno drugačija jer svjedočimo raznim modnim komadima koji se vrlo lako mogu prilagoditi baš svakom stilu odijevanja, kao i prigodi. Tako je bogat odabir i kupaćih kostima iz kojih se u ljetnim mjesecima nećemo skidati, a koji su dizajnirani tako da se prilagođavaju obliku tijela te pomažu da se u njima osjećamo udobno i samouvjereno. Bez obzira na to u kojem ste tromjesečju, možete pronaći odličan kupaći kostim koji će završeno pristajati uz vaš trudnički trbuščić, a nas je posebno oduševila ponuda H&M-a u kojoj možete pronaći prekrasne modele. Od omiljenih prugica, pa sve do trendi nijansi, novi modeli kupaćih kostima za trudnice izgledaju bolje no ikad, stoga je pravo vrijeme da obnovite i svoju kolekciju!

19,99 €

24,99 €

24,99 €, 29,99 €

29,99 €

29,99 €

34,99 €

Foto: H&M, Instagram
Objavljeno: 29.05.2023. u 11:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p