TRENDOVI

H&M ima sjajan duplić Balenciagine must-have torbice, a cijena je vrlo pristupačna!

Stylish model koji se može nositi na dva načina

Balenciaga je protekli sezona izbacila niz torbica koje su instantno postale bestsellerima, poput City modela ili viralnoj Hourglassa, omiljenog među Kardashianima. Model koji i dalje ne prestajemo viđati posvuda je Balenciaga Le Cagole, koja je ustvari redizajn njihove popularne Motor torbe iz ranih 2000-ih. Y2K trendovi ne prestaju dominirati modnim pistama (i ulicama!), čemu najvjerojatnije možemo pripisati uspjeh Le Cagole torbe, koja je oličenje spomenute estetike.

Balenciaga je model izbacila u srpnju 2021., a njezina popularnost (ali i cijena) od tada samo raste. U početku je koštala 1500 €, a cijene pojedinih varijanti ove torbice trenutačno dosežu 6500 €. Le Cagole torbe dostupne su i u "mini" veličini, ali i u raznim bojama, među kojima su najprodavanija ružičasta, crna i bijela.


Nije trebalo dugo da se torbe nalik Balenciaginoj pojave na policama high street dućana, a sjajan "duplić" u spomenutim najpopularnijim bojama pronašli smo u aktualnoj ponudi H&M-a. Iako je dizajnom nešto jednostavniji, uključuje podesivu ručku po kojoj je Balenciagin model prepoznatljiv. Zahvaljujući ovoj ručki nalik remenu, ova se torbica može nositi na dva načina, oko tijela i preko ramena. Dobra je vijest i da je njezina cijena vrlo pristupačna - 19,99 eura!

 

H&M, 19,99 €

Foto: Instagram, H&M

 

Objavljeno: 28.05.2023. u 12:23
Tagovi: H&M, torba

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p