TRENDOVI

H&M je predstavio najljepše svečane komade, a nas su posebno oduševile haljine!

Još jedan predivna H&M Conscious kolekcija kojoj ne možemo pronaći manu!

Slobodno možemo zaključiti da već tradicionalno svake sezone s velikim nestrpljenjem očekujemo novu H&M Conscious kolekciju, a ona koje je predstavljena ove sezone ispunila je sve naše želje. Naime, riječ je o kolekciji koja sadrži divne elegantne i profinjene komade te je kao takva idealna za svečane prigode u kojima želite zablistati na najbolji mogući način. Osim prekrasnog dizajna, kolekcija je dizajnirana prema održivim načinima proizvodnje, stoga nema baš nikakvog razloga da u istu ne zavirite jer smo sigurni da ćete pronaći pregršt favorita!

Ova posebna kolekcija bez imalo razmišljanja osvaja na prvu, a jedan od razloga zašto je to tako krije se u neodoljivim haljinama. Raskošne i bogate, izrađene od pomno biranih materijala, H&M Conscious haljine savršen su modni spoj za svaku odvažnu modernu ženu. Voluminozni krojevi svakom komadu podaruju dinamiku i dozu ekstravagancije, dok s druge strane, nešto suptilniji modeli naglašavaju ljepotu ženskog tijela i služe figuri. Osim haljina, u kolekciji možete pronaći i zanimljive modele hlača koje obožavamo kombinirati s otmjenim bluzama, a naravno sve skupa ne zaboravite nadopuniti ključnim modnim dodatcima. Tada se nakit nameće kao sjajan odabir s kojim ćete u svega nekoliko trenutaka stylingu podariti posebnost i autentičnost te naglasiti ono najvažnije, svu ljepotu modne zaigranosti koju ova kreatina kolekcija omogućava.

Zadržimo li se i dalje na detaljima, nova kolekcija obiluje vibrantnim uzorcima, printevima i detaljima u vidu efektnog cvijeća, a što se tiče kolorita, poprilično je raznovrsna te sadrži ponešto od svega, no ipak prevladavaju nešto suptilnije nijanse koje ostavljaju dovoljno prostora dizajnu da dominira. Ova doista drugačija i posebna kolekcija bit će dostupna od 1. prosinca, stoga na vrijeme izdvojite svoje favorite i na vrijeme nadopunite svoju garderobu odjevnim komadima koje ćete nositi još dugo sezona!

Cijelu kolekciju potražite ovdje, a mi smo u nastavku izdvojili dio ponude!

Hlače (99,00 €), haljina (299,00 €)

Sako (129,00 €), bluza (79,99 €)

Nakit (39,99 €, 29,99 €)

Haljina (149,00 €, 249,00 €)

Haljina (79,99 €), top (99,00 €)

Nakit(29,99 €, 29,99 €)

Haljina (199,00 €), top (99,00 €)

Muška jakna (129,00 €), hlače (99,00 €)

Gležnjače (129,00 €), hlače (99,00 €)

Foto: H&M
Objavljeno: 19.11.2020. u 13:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p