TRENDOVI

H&M OTVARA SVOJA VRATA

Označite 7. travnja na kalendaru

7. travnja ove godine jedan od najpopularnijih high street brendova na svijetu, H&M Hennes & Mauritz otvorit će svoja vrata ljubiteljicama mode. Na 1,500 četvornih metara koji se prostiru na 3 kata novoizgrađenog centra Cvjetni u samom središtu Zagreba, na zagrebačkom Cvjetnom trgu, bit će stvoren "H&M modni raj" za sve ljubitelje mode s bogatom ponudom vrhunske muške, ženske i teen odjeće, cipela, torbi, donjeg rublje i modnih dodataka.

„Često smo dobivali upit ,"Kada H&M dolazi u Hrvatsku?". Zadovoljstvo nam je najaviti da dolazimo u travnju. Vaša država je dinamično i uzbudljivo tržište i ovdje vidimo veliki potencijal za proširenje našeg poslovanja. Vjerujemo da ćemo hrvatskim kupcima ponuditi posebnu vrijednost kroz odjeću i kvalitetu za najbolju cijenu", izjavio je kratko povodom otvorenja prvog H&M dućana u Zagrebu, Karl-Johan Persson, predsjednik Uprave H&M-a.

H&M je postao omiljen zahvaljujući izvrsnom omjeru cijene i kvalitete, dobrom dizajnu, ali i zato jer zadovoljava najrazličitije modne ukuse te potrebe različitih spolova i dobi.

Proljetna kolekcija je inspirirana bojama i atmosferom 60ih i 70ih godina, ali u savršenom kombiniranju sezonskih trendova i bezvremenskih klasičnih komada. Upotreba ekoloških materijala bio je primarni fokus pri izradi kolekcije, a za realizaciju korišteni su materijali kao što je organski uzgojen pamuk, biorazgradiva viskoza i reciklirani poliester. Cilj H&M-a je naglasit razvoj i upotrebu ekoloških materijala s kojima se stvaraju novi modni trendovi, ali u isto vrijeme vodi se računa o ekološkoj osviještenosti.

Svojim prvim otvorenjem na Cvjetnom, H&M je najavio i proširenje svojeg poslovanja u Hrvatskoj. H&M Cvjetni svoja vrata otvara 7. travnja 2011. u 11.00 sati.  Drugu po redu H&M trgovinu otvorit će u trgovačkom centru Arena Centar, 14. travnja u 9.00 sati gdje će na površini od 1,800 četvornih metara biti ponuđene muška, ženska, teen i dječja kolekcija.

Objavljeno: 25.03.2011. u 13:35
Tagovi: H & M

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p