TRENDOVI

H&M-ov kaput s pepita uzorkom osvježit će baš svaki outfit

Uzorak koji nema rok trajanja!

Iako živimo u vremenu u kojem se iz dana u dan silovito izmjenjuju trendovi, pa se tako unutar našeg ormara mogu pronaći raznovrsni modni komadi, a za koje nerijetko vrlo brzo izgubimo interes, s druge strane postoje komadi koji su se istaknuli kao pravi modni klasici. Kada govorimo o klasici, također postoje određeni uzorci koji su se istaknuli kao pravi sinonim za profinjenost i eleganciju, a upravo to opisuje pepita uzorak!

Pepita uzorak nije teško prepoznati; riječ je o uzorku nepravilnih kvadratića u crno bijeloj boji, a postao je prepoznatljiv zahvaljujući vječnoj ikoni stila - Coco Chanel. Nekada smo ovaj uzorak mogli vidjeti na brojnim ženskim odjelima, koja su se isticala po svojoj strogoći i neizmjernoj eleganciji, no s godinama je ovaj uzorak probio sve svoje barijere te se prilagodio aktualnoj modi i nešto modernijoj publici, pa ga možemo vidjeti na gotovo svim modnim komadima. Pravi dokaz toga je i H&M-ov kaput iz nove kolekcije, a za kojeg smo sigurni da će ga posebno voljeti ljubiteljice klasike i elegantnog, profinjenog stila odijevanja.

No, ono o čemu trebate voditi računa prije njegove kupovine jest način njegovog kombiniranja. Koliko god pepita uzorak bio vječan i kao takav poželjan uzorak, vrlo lako se na njemu možete pokliznuti te tako njegovu profinjenost dovesti u pitanje. Boje koje se lijepo slažu s ovim uzorkom su klasične bordo nijanse, pastelne nijanse, a ako nikako ne želite pogriješiti, uvijek se možete osloniti na standardnu crnu i bijelu. Ovaj oversized kaput koji zbog svog remena u istom uzorku poprilično laska baš svakoj figuri, možete kupiti po cijeni od 99 $, što je približno 700 kuna, a što zaista nije puno s obzirom na to da je riječ o kaputu s kojim uz minimalno truda svom outfitu možete pružiti statement izgled!

Objavljeno: 28.01.2020. u 10:11

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p