MODNI DODACI

Hoće li nova Proenza Schouler torba ponoviti uspjeh svojih prethodnica?

Torbi PS13 predviđa se velika popularnost
Modni duo Proenza Schouler već nas je razmazio opasno dobrim torbicama, za kojima redovito uzdišemo kada ih vidimo na nekoj od poznatih dama. Daleko najpopularniji model PS1 ovih je dana u vlastitim redovima dobio konkurenciju, i to u vidu PS13 torbice, koju je cijeli modni svijet s velikim nestrpljenjem očekivao još od ljeta.


Dizajneri su svoj novitet u svijetu asesoara držali pod velom tajne, kako se poznati high street brandovi ne bi odlučili 'inspirirati' torbom prije nego ona uopće krene u prodaju. PS13 model očigledni je nasljednik PS1 torbice, s kojom dijeli mnoge sličnosti, no ipak odlazi korak dalje od uvriježenog trenda.

Iz Proenze Schouler objašnjavaju kako se ova torbica može nositi stalno i svugdje, a na praktičnosti joj daju dvije kraće kožne ručke i jedna dulja kožna, za nošenje preko ramena.

  

Ova četvrtasta torba s uzorkom pismo torbice s prednje strane prodaje se po vrtoglavoj cijeni od 2,495 dolara, dok njena verzija u pitonu iznosi 6,550 dolara. Hoće li trendseterice doista olakšati novčanike za ove iznose, tek preostaje vidjeti.


H.B.
Photo: Net-a-Porter, Vogue US

Objavljeno: 08.11.2012. u 19:26

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p