TRENDOVI

Hoće li ovi trendovi preživjeti jesen?

The Fashion spot sastavio listu (Anti)trendova

Mnoge smo trendove vidjeli na pisti pred par mjeseci. Od snažnih boja do točkica s potpisom Marc Jacobsa, ove jeseni postojat će bezbroj mogućnosti za sve vas koji se volite lijepo odjenuti.

Ekipa stranice The Fashion Spot sastavila je listu trendova koji su -po njihovom mišljenju- upitni iz razloga jer su dizajneri reciklirali već viđene vizije koje su dosadile. Krenimo u analizu upitnih trendova!

 

1. Točkice koje pokazuju tijelo

Ovdj se ne govori o snažnom trendu točki koji će se ove jeseni nalaziti na apsolutno svemu. Radi se o golemim prozirnim točkama kojima je namjera u pokazivanju tijela. Diane von Furstenberg prva je prezentirala svoje prijedloge, a tko će ih slijediti, ostaje za vidjeti. 

 

2. Military uzorak od glave do pete

Gwen Stefani probala je nametnuti svoju viziju maskirnog uzorka. No na njenu veliku žalost, aplicirala ga je na apsolutni sve odjevne komade čime ga je učinila suviše pretencioznim. Vjerujemo kako će pokoja trendseterica prigrliti ovaj trend, ali isključivo na zasebnim komadima, nikako ne u smislu „total look-a".

 

3. Tartan

Da, tartan se ponovno vraća. Nakon što su ga Alexander McQueen i dečki iz dvojca D&G-a eksploatirali do razine nemogućeg, tartan se ponovno pojavljuje s prvim naznakama jeseni. Rag&Bone misle kako je to posve u redu. Što vi mislite?

 

4. Trend žena ratnica

Baš kako nam to pokazuju Ann Demeulemeester, Rick Owens i mračno romantična Sarah Burton, trend opasnih žena u snažnim statement komadima se vraća. Zapravo, nikada i nije izašao iz mode. Nekome „too much", dok su ljubitelji crnine i kože jedva dočekali svoj povratak. Style.com je prije koji dan objavio kako je trend opasnih žena veliki hit jeseni, dok kod Fashion Spota, očito misle drugačije. 

 

5. Ženska odijela

Dobro žensko odijelo uvijek je cijenjeno. Od vremena genijalnog YSL -a do danas, teško da može izaći iz mode. No uz toliku ponudu svega ostalog na tržištu, ima li šanse? Prabal Gurung smatra da itekao ima!

 

M.B.

Photo: thefashionspot

Objavljeno: 22.08.2011. u 20:08

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p