TRENDOVI

Hoćete li pokazati trbuh?

Samo za one koji ne izbjegavaju trening!

Ako ste dovoljno stari da se sjećate grunge i rave euforije koja se događala devedesetih godina prošlog stoljeća, sigurno se sjećate jednog trenda- golog trbuha! Bez obzira jeste li slušali Guns'n'Roses odjeveni u isprane poderane traperice, Martens čizme i kariranu košulju svezanu oko struka ili sa suncokretima u kosu čeznuli za berlinskom Love Parade sigurno ste pokazali trbuh. Hoćete li to učiniti opet?

Počelo je u drugom nastavku filma Seks i Grad, a nastavilo se tek ove sezone kada su svoje savršeno oblikovane ravne trbuhe pokazale Jennifer Lopez, Alexa Chung, Rihanna i mnoge druge zvijezde i zvjezdice.

ASOSASOS

Nekima stoji bolje, nekima lošije, ali svi su ga uspjeli ukomponirati u svoj stil. Jennifer Lopez nosi košulju svezanu iznad pupka, Rihanna kratki kardigan, a Alexa pokazuje gornji dio trbuha koji je većini žena manje kritična zona od gornjeg dijela. Zato, ako planirate pokazati trbuh ovog proljeća i ljeta, krajnje je vrijeme da krenete u teretanu, jer „rolice" koje proviruju ispod  prekratke majice nisu ni malo seksi.

B.K.

foto: Jolie, H&M, Net-a-Porter, Polyvore

Objavljeno: 24.04.2011. u 16:12
Tagovi: ženski top, majica

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p