TRENDOVI

Hoodice: komad koji obožavamo nositi u prijelaznom jesenskom razdoblju

Jednostavne, a posebne i tako stylish!

Sportska odjeća je već odavno itekako rado viđen gost u chic i stylish modnim kombinacijama, a to najbolje potvrđuju hoodice, jedan od najdražih udobnih modela kojima se iz sezone u sezonu uvijek vraćamo. Budući da su ljetni dani sve više na izmaku, a jesen pred vratima, odličan je trenutak da svoju garderobu nadopunite interesantnim modelima najdražih hoodica koje će biti funkcionalne, ali i vrlo atraktivne za svakodnevno kombiniranje.

Kao što smo naglasili, hoodice su omiljeni odabir svih onih koje vole jednostavnost i neobaveznu casual estetiku koja ipak ostavlja dovoljno prostora da se poigrate ključnim detaljima i baš svakom stylingu podarite dozu posebnosti i upečatljivosti. Govorimo li dnevnim varijantama, hoodice kombiniramo s trapericama raznih modela, ali i primjerice culottes hlačama ili onima ravnog kroja na vrtu. Naravno, osim hlača volimo i suknje kojima hoodice podaruju zanimljiv spoj dva naizgled nespojiva modna pravca te akcentiraju dinamiku, posebnost i jesensku ležernost.

Unatoč tome što u jesenskim danim prevladavaju nešto zagasitiji tonovi, nije naodmet nabaviti pokoji model u vibrantnom koloritu koji će razbiti monotoniju i naglasiti ono najvažnije, a to je spremnost na modnu igru i eksperimentiranje. Najdraži high street i high end brendovi iznova nas razvesele zanimljivim varijantama koje koketiraju s različnim načinima krojenja, pa ne sumnjamo da će baš svatko pronaći onaj model koji savršeno pristaje postojećem stilu i kombinirati ga na poseban način koji će privlačiti baš sve poglede te naglasiti osobnost i autentičnost.

U nastavku potražite ključne modele iz aktualne ponude najdražih brendova!

&OtherStories ($99)

H&M (29,99 €), Charlie design (790 kn)

Reserved (160 kn)

Acne Studios (cijena na upit), H&M (59,99 €)

Reserved (180 kn)

Chypka (80 €), we11done (cijena na upit)

&OtherStories ($59)

Stradivarius (150 kn), H&M (24,99 €)

Stradivarius (200 kn)

Reserved (230 kn), Unaesthetik (950 kn)

we11done (cijena na upit)

Foto: Instagram, Net-a-Porter, Klodier, Stradivarius, Reserved, &OtherStories, H&M, Chypka
Objavljeno: 22.09.2020. u 10:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p