MODNI DODACI

Hrvatski modeli u novoj kampanji kuće Freywille

Kolekcija nakita posvećena Friedensreichu Hundertwasseru

Novu jesensku kampanju FREYWILLE posvećuje slavnom austrijskom umjetniku Friedensreichu Hundertwasseru i njegovom osebujnom pogledu na svijet.

U jedinstvenom spoju umjetnosti i modernog nakita utkane su filozofske poruke, osjećaji  i životne vrijednosti kako bi budući vlasnici ovih minijaturnih umjetničkih djela  mogli uživati u kompoziciji koja budi pozitivan pogled na život i svijet istinske romantike, estetike te savršenog stila.

FREYWILLE kolekcija Hommage à Hundertwasser je savršen dokaz kako inspirirajuća umjetnost može dovesti do stvaranja nečeg lijepog i potpuno novog. U bajkovitoj kampanji se, simbolikom i kontekstom u koje su smješteni modeli, doslovno oživjela Hundertwasserova filozofija te njegova najdublja želja - život u neprekidnom suglasju s prirodom. Kreirane su tri različite priče koje  prate tri seta nakita kroz koje s  osjećajem za stil i s ljubavlju prema detaljima, FREYWILLE umjetnici spajaju Hundertwasserove tipične elemente s vlastitim interpretacijama u izvanredan dizajn.

Set "10002 Nights"  stavlja u središte Hundertwasserova arhitektonska remek-djela realizirana u harmoniji s prirodom, a prepoznatljiv je po karakterističnim kupolastim tornjevima koji podsjećaju na orijentalne bajke. Set  "Spiral of life"  obilježava  spirala koja se nikada ne vraća na početak te tako simbolizira razvoj, stvaranje i promjenu. Set "Street Rivers" inspiriran je Hundertwasserovim  arhitektonskim  manifestom i posvećivanjem organskoj arhitekturi vrijednoj čovjeka, u kojoj je individualno uređenje fasade, okvira i zida oko prozora pravo svakoga .

Ovu odličnu  FREYWILLE kampanju  potpisuju Petar Trbović  kao autor koncepta, styling i set design,  fotografija Decker+Kutić , video Ratio d.o.o. Za modele su  odabrane prelijepe Nikolina Rak (Talia model), Karla Malnar i Eva Dudaš (Midikenn),  šminku potpisuje Saša Joković, a za kosu je zaslužna Milena Maršić iz salona Glamour.

Photo: Decker+Kutić

 

Objavljeno: 27.08.2013. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p