MODNI DODACI

Hrvatski nakit na stranici Vogue magazina

Talijanski Vogue Accessory istaknuo je OGGI bijoux
Ako još uvijek niste čuli za uspješni hrvatski modni brand OGGI bijoux, sada je pravo vrijeme da saznate više o njemu! OGGI bijoux 2005. godine pokrenula je Martina Morić, dizajnerica nakita koja je kroz godine djelovanja na našoj sceni okupila vjernu publiku te originalnim idejama i dalje privlači širi spektar klijentica i klijenata.

Narukvica 'Golden Fish'

Ovom šarmantnom brandu, koji se bavi izradom unikatnog nakita od murano stakla, poludragog kamenja i Swarovski kristala, priznanje je ovog tjedna odao i talijanski magazin Vogue Accessory, tromjesečnik koji u svom izdanju donosi više i manje poznate internacionalne dizajnere za koje biste svakako trebali znati.

Ogrlica 'Daisy'

Uredništvo magazina na svojoj Facebook stranici svakodnevno ističe pomno birane dizajnerske cipele, torbice i nakit pa se tako u njihovom užem izboru našla i crna kožna narukvica sa Swarovski kristalima, koju potpisuje OGGI bijoux.

Narukvica 'Darkly Romantic' samo je dio Martinine šarolike ponude nakita, koju pomnije možete razgledati klikom na ovaj link.


H.B.
Photo: OGGI bijoux

 

Objavljeno: 04.08.2013. u 20:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p