MODNI DODACI

I Gwyneth nosi cipele sa metalnom kapicom

Tirkizno plavi model koji diže odjevnu kombinaciju

Cipele sa metalnom kapicom ovog su proljeća preplavile dizajnerske i high street dućane. Prvo smo ih uočili na reviji kuće Louis Vuitton da bi potom high street brendovi ponudili pristupačnije verzije ovog modela.

Ovaj model cipela prigrlila je i Gwyneth Paltrow, koja je nabavila divan model u tirkizno plavoj nijansi. Gwynie trenutno boravi u New Yorku gdje će se u subotu održati velika premijera filma „Osvetnici" sa kojim će se zatvoriti ovogodišnji Tribeca Film Festival.

Iako tijekom boravka u New Yorku pokušava umaknuti brojnim fotografima, to joj ne polazi za rukom te su je fotografirali prilikom odlaska na večeru s prijateljima. Za večeru je odjenula capri pripijene traperice u tamnoj nijansi, koje je kombinirala s bijelim blejzerom s potpisom Stelle McCartney. Look je zaokružila već spomenutim cipelama u tirkiznoj nijansi koje su ovoj jednostavnoj kombinaciji dale sasvim novu dimenziju. Ovakav sličan model cipela (prikazane na fotografiji) možete pronaći u Zari i to po cijeni od 499kn.

photo: Zara/Profimedia

 

Objavljeno: 26.04.2012. u 19:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p