TRENDOVI

I ove sezone ne skidamo se iz ovog modela tajica!

Model koji se tako lako kombinira!

Iako su tajice odjevni predmet o kojem se nerijetko raspravlja, odnosno kose se mišljenja je li riječ o isključivo sportskom ili svakodnevnom odbiru, postoje određeni modeli koji jako dobro funkcioniraju u casual modnim pričama. Naime, radi se o vrlo jednostavnoj, ali upečatljivoj varijanti koja nas je osvojila još prošle sezone, a i ove je jedna od najpoželjnijih!

Riječ je o klasičnim tajicama koje dolaze sa zanimljivim detaljem na nozi, odnosno elastičnom trakom koja ide ispod stopala. Ovaj detalj kombinaciji pruža pomalo retro look, a idealan je za sve one trenutke u kojima želite spojiti maksimalnu udobnost sa chic izgledom. Mi predlažemo da se odlučite za kombinacije koje uključuju najdraži duži džemper i omiljene tenisice jer je poanta da se spomenuti detalj ističe, a naravno, nisu isključene niti razne varijante tren mokasinki. Isto tako, osim dužeg džempera, volimo i kombinacije s primjerice običnom bijelom košuljom i klasičnim blejzerom.

Ovaj model tajica idealan je za sve one koji vole udoban chic izgled, otvara bezbroj mogućnosti kombiniranja i upravo zato mora se pronaći u vašem ormaru, stoga kako bismo vam olakšali odabir i pronalazak odgovarajućeg modela, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih komada!

H&M (£12.99, £15.00)

H&M (£17.99)

NA-KD (€ 46.95)

River Island (£12.00)

The Attico (£385)

&OtherStories (€ 79)

H&M (£17.99, £12.99)

Foto: Instagram, River Island, H&M, Arket, &OtherStories
Objavljeno: 24.01.2022. u 15:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p