TRENDOVI

I zimi volimo jarke boje

Kombinacije koje će vam priuštiti veliku dozu inspiracije

Nakon što smo neki dan apsolvirali ubacivanje boje u zimsku make up rutinu, na red je došla prozivka zimske garderobe. Boja zimi zasigurno nije ništa novo, mnogi su je potpuno prigrlili i osjećaju se jednako sigurno noseći je zimi kao i ljeti. Za one koji se pak vole sakriti iza sivih i crnih slojeva, predlažemo nekoliko street style kombinacija koje su nas oduševile i natjerale na eksperimentiranje.

Standardna i vrlo trendi opcija jest kaput u jarkoj boji. Fashionistice diljem svijeta obožavaju ovaj trend, vrlo vjerojatno jer je lako izvediv, pomalo klasičan i istodobno eklektičan. Volite li minimalizam, kaput boje senfa ili hit ružičaste boje lako ćete uklopiti u jednostavne komade, koji će u ovoj verziji služiti kao odlična podloga. Birate li pastelne ili jarke boje, kaput je definitivno dobra investicija.

Priliku možete dati i primjetnim šalom ili krznenim ovratnikom kojim ćete postići učinak malo manjeg intenziteta nego kaputom, no svejedno će biti zanimljiv.

Ove sezone posebno volimo lagana odijela s decentnim uzorkom, no bacivši jedan pogled na ove dvije dame, instantno smo se zaljubili u ona obojana i primjetna. 'Color blocking' je i dalje odličan način za eksperimentiranje bojama, stoga razmislite o investiranju u odijelo ružičaste boje, koje ćete moći nositi i u toplijim mjesecima koji slijede.

 

Matea Martek

photos: rami hanna, tommy ton, le 21 eme, tuula, fashion vibe, atlantic pacific, le blog de betty, be frassy, pinterest, becca dudley streetstyle

 

Objavljeno: 16.01.2014. u 20:11
Tagovi: Trend

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p