TRENDOVI

Idealan styling za jesensku svadbu

Style File by Ana Bacinger

svadbena kombinacija

Iako velika većina svoje svadbe tempira u ljetnim mjesecima, rujanske su postale gotovo podjednako popularne jer još uvijek uživamo u lijepom vremenu, a ne borimo se s opakim vrućinama. Naša čitateljica Lea javila nam se s upitom što odjenuti.
   
‘Ana, dala sam šivati kombinezon kod svoje krojačice i trebam neke neutralne detalje te primjetan komad za prebaciti preko kombinezona. To mi zapravo stvara najveće probleme jer nisam pronašla ništa u ponudi naših dućana. Lea’
 
Draga Lea,

uz ovako primjetan kombinezon nemoj nikako pretjerivati s modnim dodacima. Savjetujem ti sandale na remenčiće u boji i malu torbicu u boji koja će se slagati s kaputićem. U ponudi web shopa Mango sam na sniženju našla zanimljiv kaput, koji je dovoljno kratak da će sjesti na peplum detalj i divno istaknuti ovaj savršen kombinezon.

Ukoliko ste u nedoumici oko nekog komada koji vam već dulje vrijeme leži u ormaru ili jednostavno trebate stilistički savjet, pošaljite nam mail s naznakom "Style File by Ana Bacinger" na: ana.bacinger@fashion.hr.

SAKO: Mango (299 kuna), CIPELE: Zara (300 kuna), TORBA: Furla @ Karla (1.890 kuna)

A.B.

Objavljeno: 11.09.2015. u 00:00

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p