TRENDOVI

Ideje kako kombinirati kaput i baš uvijek izgledati sređeno!

Ključni komad koji svaku kombinaciju čini još boljom!

Svako godišnje doba sa sobom donosi neke ključne komade bez kojih su stylish kombinacije nezamislive, a kada govorimo o zimi, to je definitivno kaput. Riječ je o komadu koji baš svaku kombinaciju podiže za nekoliko stepenica te joj podaruje neodoljivu chic notu koja baš nikad ne prolazi nezapaženo.

Kao što smo spomenuli, kaput je 'must have' komad za koji smo sigurni da se nalazi u baš svačijem zimskom ormaru. Što se tiče modela, ove zime obožavamo oversized modele koji vrlo dobro pristaju dnevnim casual kombinacijama te outfit čine fluidnom i ležernom modnom pričom. Osim spomenutog modela, nisu isključeni niti ženstveniji krojevi koji naglašavaju struk i obiluju divnim detaljima poput mašni ili pak zanimljivih remena i ovratnika. S druge strane, boje su element koji bez obzira na aktualne trendove valja u potpunosti prilagodili vlastitom stilu i osobnosti. Ipak, volite li biti ukorak s modom, u trenutnoj sezoni fokus je na nešto neutralnijem koloritu, ali to ne znači da ne možete odabrati i pokoji vibranti model te tako u svega nekoliko trenutaka razbiti zimsku monotoniju.

Kaput je i komad koji svakako nosimo više od jedne sezone, stoga prilikom kupnje obratite pažnju na izradu i kvalitetu te zablistajte na najbolji mogući način. Isto tako, jedan model kaputa može se prilagoditi i promijeniti ovisno o detaljima koje koristite pa sukladno tome jednako dobro funkcionirati u brojnim prigodama te poticati kreativnost i maštovitost prilikom osmišljavanja kombinacija.

Iako smo sigurni da već imate svoje ideje kako nositi kaputi izgledati stylish, u nastavku smo izdvojili nekoliko primjera najdražih Insta djevojaka!

Foto: Instagram
Objavljeno: 26.11.2020. u 10:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p