TRENDOVI

Ideje za odlične dnevne stylinge koji su trendi i stylish!

Ne možemo se odlučiti koji nam je bolji!

Jesensko razdoblje je bez imalo razmišljanja jedno od najzaigranijih kada govorimo o odijevanju, ali vrlo slična je i zima jer također traži slojevitu modu koja može biti vrlo kreativna i posebna. Upravo zato pravi je trenutak da se inspirirate omiljenim stylish djevojkama jer ne sumnjamo da ćete vrlo brzo pronaći praktične ideje za sebe!

Kao što smo spomenuli, jesensko-zimske modne priče odličan su poligon za iskazivanje vlastitog stila, osobnosti i autentičnosti, a sve uz pomoć ključnih modnih komada koju su tu da naglase sve navedeno. Ono što mi predlažemo su stylish džemperi koji su sjajan odabir jer su dovoljno udobni i jednostavno se uklapaju u kombinacije s različitim suknjama, hlačama ili trapericama. Osim džempera, ove sezone kragne su se vratile na velika vrata, a najljepše izgledaju kombinirate li ih s elegantnim bluzama koje su odličan izbor za večernje prigode ili pak užim dolčevitama za koje je poželjno da su u nekoj drugoj boji od kragne kako bi se postigla dinamika i naglasili detalji. Naravno, iako su temperature nešto niže, i dalje se ne odričemo omiljenih haljina koje nosimo sa stylish čarapama, toplim kaputima i najdražim gležnjačama, a nemojte zaboraviti niti na ključne detalje u vidu nakita koji će sve zaokružiti na prvi način.

Iako smo sigurni da već i sami imate odlične ideje za zimske kombinacije, u nastavku smo izdvojili nekoliko stylinga omiljenih trendsetterica za koje smo sigurni da će vas inspirirati za modno eksperimentiranje!

Foto: Instagram
Objavljeno: 28.10.2020. u 13:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p