TRENDOVI

Idete na M83, a ne znate što obući?

Donosimo vam dva cool stylinga

Moramo priznati da jedva čekamo utorak navečer jer se cijeli mjesec veselimo koncertu M83 koji će sasvim sigurno jako rasplesati Tvornicu kulture. S obzirom da smo svi već u više navrata bili u Tvornici kulture i svjesni smo činjenice da je u klubovima za vrijeme koncerta jako vruće, donosimo vam dva stylinga u kojima ćete biti primijećeni i cool, a i lakše ćete podnijeti visoke temperature.

Djevojkama predlažemo da se odluče za neku lepršavu haljinicu bez rukava od pamuka i da obavezno na noge stave stabilne cipele ravnog đona. Mi na festivale najčešće idemo u ljetnim čizmama jer su nam najpraktičnije pa predlažemo odličan model u crvenoj boji iz Zare. Uz njih stavite malu primjetnu torbicu u istoj boji i u nju stavite samo osnovne stvari. Kosu obavezno svežite u balerina punđu ili visoki rep, a s make upom ne pretjerujte već samo istaknite usne nekom jarkom bojom postojanog ruža.

Dečkima predlažemo da budu ležerni - kako kod odabira traperica, koje moraju biti skinny te u bojama proljeća, tako i kod obuće gdje preferiramo vječne startasice. Bejzbolska kapa svakako je IN, ali i geek okviri u kojima ćete se izdvojiti u masi zakletih fanova. Majica sa šaljivim printom također je izvrstan način za prenošenje željene poruke na koncertu sezone.

Cijena ulaznica iznosi 140 kuna, a moguće ih je kupiti preko Eventima ili na službenim prodajnim mjestima : Rockmarku, Tvornici Kulture, Aquarius CD Shopu, Dancing Bear CD Shopu, Dirty Old Shopu i Dallas Music Shopu.

Na dan koncerta cijena ulaznice će koštati 160 kuna, ukoliko ih uopće bude.

 

Ana Bacinger & Marko Banjavčić

Objavljeno: 03.06.2012. u 13:00
Tagovi: koncert

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p