TRENDOVI

U Mango su stigli prvi modeli kaputa i balonera za nadolazeće jesenske dane

Divni modeli koje želimo odmah!

Jesenski dani samo što nisu stigli, a samim time i potreba za nošenjem laganih i ugodnih kaputa koji će se savršeno uklopiti u promjenjivo jesensko vrijeme. Ono što volimo kod jesenskih kaputa činjenica je kako su iznimno fluidnih krojeva, jednostavni za kombiniranje, ali i poprilično upečatljivi, pa ne preostaje ništa dugo nego da zavirite u aktualnu ponudu i nabavite onaj koji najviše pristaje vašem stilu.

Mango je mnogima jedan od najdražih high street brendova, a zašto je to tako proizlazi iz odličnih modnih komada koji se predstavljaju iz kolekcije u kolekciju. Za nadolazeću sezonu ovaj brend je pripremio pregršt odličnih modnih komada, ali i dodataka, a ono što nam je najprije zapelo za oko su predivni kaputi i baloneri. Naime, kao motiv koji se privlači čitavom ponudom definitivno je oversized način odijevanja za koji moramo priznati da je jedan o najomiljenijih kada govorimo o udobnim, prozračnim i toplim outfitima. Iako je ljeto bilo obilježeno vladavinom zemljanih tonova i nešto neutralnijih nijansi, jesen je također prigrlila ove divne boje!

Kaputi i baloneri iz Manga dolaze u oversized, ali ženstvenim krojevima, nešto strožim muškim te onim jednostavnim A kroja. Ono što možete biti sigurni je da s ovim modelima zanimljive, chic i drugačije kombinacije neće izostati, a prilikom odabira kaputa pripazite da odgovara vašem stilu odijevanja i osobnosti jer samo na taj način će u potpunosti doći do izražaja.

Kako bi shopping protekao što lakše, u nastavku smo izdvojili nekoliko modela iz aktualne ponude, a iz kojih se sigurno nećete skidati baš cijelu jesen!

550 kn,450 kn

550 kn, 600 kn

550 kn, 900 kn

600 kn, 600 kn

700 kn, 550 kn

900 kn, 550 kn

900 kn, 700 kn

Foto: Mango, Instagram
Objavljeno: 13.08.2020. u 10:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p