MODNI DODACI

Imate li gležnjače od brušene kože?

Nabavite jedan par za proljeće

Dosad ste se sigurno već zasitili čizama do koljena i iznad koljena i poželjeli promjenu. Jeste li razmišljali o gležnjačama od brušene kože koje su savršene za hladno i suho vrijeme?

Ovi trendovski modeli savršeno pristaju uz traperice i obične majice ili pulovere, harem hlače u kombinaciji s košuljom za poslovne obveze, maksi haljine, pa čak i uz midi suknje ukoliko imaju dovoljno visoku petu.

  ChloeIsabel Marant

Jedina prigoda za koju ih ne bi preporučili je večernji izlazak. Iako mogu dobro izgledati uz kombinaciju uskih traperica i svjetlucavog topa, brušena koža zahtijeva veliku pažnju, a klub gdje ljudi nerijetko gaze jedni drugima po stopalima i prolijevaju pića nije mjesto za ovako osjetljive materijale.

  Kurt GeigerA.P.C.

Najomiljenije su one boje devine dlake, ali ni sive i crne nisu za odbaciti. Iako su svi modeli u osnovi veoma slični, ipak se razlikuju u sitnim detaljima koji ih čine prilagodljivima specifičnim stilovima.

  TopshopLa Redoute

Tako možete pronaći sportske modele na vezanje (La Redoute), modele koji se jednostavno navlače (Kurt Geiger), s petom (Chloe) ili bez nje (Swear), s punom petom (Opening Ceremony) te čak i modele s resicama za etno look (Topshop).

B.K.

foto: Elle

Objavljeno: 29.01.2011. u 19:29
Tagovi: Cipele, gležnjače

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p