MODNI DODACI

Imate li svoju box bag?

Vrijeme je za četvrtaste torbice

Hvala Sienni Miller i Kate Moss na promoviranju boho i rock chic looka obilježenog velikim, mekanim torbama, ali mi smo se ipak zasitili istih. Najnoviji must have asesoar je box bag- mala, kruta, čvrsta torbica četvrtastog oblika u koju doduše ne stane koliko u veliku vrećastu torbu, ali zato djeluje neusporedivo više profinjeno.

Tko je kriv za povratak ovog modela? Pogađate? Chanel! Kaiser Karl je očarao modni svijet torbicama u obliku kocki leda iz posljednje kolekcije i moglo bi se reći kako je rast popularnosti ovog modela logičan slijed.

Najčešće ih karakteriziraju lanac umjesto ručke (ili barem kao dio ručke), kombiniranje različitih boja kože i zanimljive kopče. Nerijetko ih karakterizira i izrada od različitih vrsta kože pa je tako ljepotica Marca Jacobsa (1) izrađena od teleće i aligatorske kože (oko 14 000 kuna), a torbica s potpisom Celine od teleće i krokodilske kože (oko 22 700 kuna). Diorov ružičasti model (3) od teleće kože košta oko 13 500 kuna, a cijenu Proenza Schouler torbe s detaljima od pitona možete saznati na upit.

B.K.

foto: elle.com

Objavljeno: 19.08.2010. u 11:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p