TRENDOVI

Imate li već ovu stylish torbicu u najtraženijoj boji sezone?

Model koji se tako lako kombinira!

Unatoč tome što tijekom hladnijih mjeseci fokus stavljamo da konkretne odjevne predmete kao što su primjerice kaput ili udobni džemperi, ne smijemo zaboraviti da su detalji također vrlo bitan dio stylinga. Naime, već sigurno znate da se ove sezone nose mini torbice, a što se tiče boja, u centru pažnje je upečatljiva zelena nijansa koja podiže baš svaku kombinaciju!

Srećom, baš jedan takav model pronašli smo u aktualnom Zara asortimanu, a riječ je o mini modelu u zelenoj boji koji je upotpunjen zanimljivim detaljima. Radi se o još manjoj torbici koja se nalazi na pojasu većeg modela, a ovaj model uvelike je popularizirala Prada sa svojom Re-Edition 2005 Re-Nylon torbicom. Zarina, povoljnija i nešto ipak stilski drugačija varijanta, jednako nam se sviđa, a pogotovo zato što dolazi u sjajnoj boji s kojim će zimski outfiti poprimiti jednu posve novu modnu notu. No, spomenuti model još možete nabaviti u prljavo bijeloj, ružičastoj i baby plavoj boji, stoga ne sumnjamo da ćete s lakoćom odabrati onaj koji se najbolje uklapa u vaš stil odijevanja i naglašava osobnost.

Što se tiče samih kombinacija, predlažemo da zelenu varijantu nosite u bilo kojim dnevnim outfitima koji koketiraju s minimalizmom, ali nisu isključene niti zaigranije verzije, pa ako već niste, pravi je trenutak da ovaj divan modni dodatak pridružite svojoj kolekciji.

Torbicu možete kupiti putem sljedećeg linka!

Zara (200 kn)

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 27.11.2021. u 16:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p