MODNI DODACI

Instagram profili brandova nakita koje pratimo

11 profila poznatih brandova koji inspiriraju svojim fotografijama
nakit 
Zanimljivih Instagram profila nikad dosta, neovisno bili oni vezani uz neku vama interesantnu osobu ili obožavani brand. A, oni vezani uz brandove su često i najbolji jer na dnevnoj bazi inspiriraju prekrasnim fotografijama i pokazuju nam sve novitete koji dolaze iz njihovih velikih i malih radionica.
 
Danas smo s vama odlučili podijeliti nekoliko nama dragih Instagram profila koji su vezani uz strane brandove koji su se specijalizirali za izradu nakita. Neke od njih sasvim sigurno znate i vrlo vjerojatno pratite, a neke ćemo vam (barem se nadamo) otkriti u ovoj našoj listi.

Tu je obožavani brand Dannijo koji se nametnuo na svjetskoj sceni po fantastičnim ‘statement’ ogrlicama. Uz njega na listu smo stavili i brand koji potpisuje majka naše najdraže modne blogerice Leandre Medine - Khai Khai, profil branda Jewel Mint čije neodoljive komade nakita potpisuje ikona stila Kate Bosworth i nakit Coco Roche naziva BaubleBar. Ostali brandovi su možda malo manje poznati, no njihov nakit osvaja na prvi pogled!
 
 
Baublebar 
 
Bones + Feathers 
 
Daniela Villegas 
 
Dannijo 
 
 
Khai Khai 
 
Love Adorned 
 
Love Gold 
 
Luv Aj 
 
Stephen Webster 
 
Vita Fede
 
A.B.
Objavljeno: 20.02.2015. u 13:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p