TRENDOVI

Irina Shayk, Joan Smalls i Stella Maxwell nose Replay Touch Coloured jeans

Neponovljiva inovacija iz svijeta jeansa u novom ruhu
Replay Touch
I
rina Shayk, Joan Smalls i Stella Maxwell nose najiščekivaniji traper u svijetu mode! Replay TOUCH je svojim naprednim karakteristikama oduševio poznate manekenke, a riječ je traperu nove generacije koji vam pristaje poput vlastite kože.

Megapopularne manekenke biraju najbolji traper koji se stapa s njihovim pokretima, traper koji uspješno savladava sve izazove, traper koji osjeća važnost dodira – neponovljiva inovacija iz svijeta denima – Replay TOUCH. Replay TOUCH ove sezone dobio je novo ruho, osim u već dobro poznatim nijansama kao što su tamno plava, medium svijetlo plava, crna, siva i bijela, ovoga puta manekenke su zablistale u rozom, kobalno plavom i maslinasto zelenom izdanju.

Replay TOUCH COLOURED jeans ovoga puta krasi novi dizajn, bogati i atraktivni materijali, ali u pravim proljetnim bojama. Naime, riječ je o neponovljivom modelu traperica koji se s izrazitom lakoćom usklađuje s vašim tijelom, a zahvaljujući posebnoj izradi izgledate vitkiji za čak jedan konfekcijski broj! Poznati su vam dosadni nabori na koljenima – ovoga puta zaboravite na njih! Inovativan RECALL sistem vaš najdraži jeans vraća u idealan oblik upravo za vas!

Replay Touch
Strast, kojom je izrađen ovaj model, prvo je što osjetite tijekom nošenja traperica, a po prvi puta možete uživati u spoju seksiplinosti i osjećaja udobnosti. Neopisiv osjećaj glatkoće pokreta i senzibilnost osjeta nešto je što morate osjetiti na vlastitoj koži. Replay TOUCH COLOURED jeans zadržava sve napredne karakteristike postojećeg TOUCH modela. TOUCH zaslužuje naziv malog remek djela s decentnim načinom brandiranja usprkos kojemu su automatski prepoznatljive kao dio Replay asortimana, ali na jedaj suptilan, elegantan način. Dolazi u standardnim modelima SKINNY CROPPED i SKINNY LOW WAIST.
Objavljeno: 19.04.2017. u 16:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p