TRENDOVI

Izdvojili smo 10 stylish, udobnih haljina s Asosa za svaki dan koje nosimo ove jeseni!

Modeli s kojima nema greške
Haljine su oduvijek bile jednostavan, ali izrazito upečatljiv modni odabir koji se može prilagoditi svim prilikama. Bez obzira na godišnje doba, nema ništa praktičnije od haljina koje vam omogućuju da se osjećate udobno, a istovremeno izgledate šik. Ova jesen donosi niz različitih trendova koji čine da se haljine iz Asosa ističu više nego ikada prije.

Trendovi za 2023. jasno ukazuju da su pletene haljine apsolutni hit. Bez obzira volite li duže, maxi modele ili kraće, mini haljine, pleteni komadi i ove su jeseni su središtu pažnje. Iako dominiraju zagasite nijanse jeseni, u ponudi Asosa pronaći ćete pregršt modela u šarenim kombinacijama koje neće proći nezapaženo. Osim pletiva, novu kolekciju čine i nezaobilazni klasici kao što su male crne haljine koje možete nositi i u nešto elegantnijim prilikama. Svakako je vidljiva prisutnost praktičnih 'hoodie' modela koje su idealan izbor za svakodnevne, casual outfite i koje već na prvi pogled izgledaju nevjerojatno udobno. No, tu su i haljine s naglašenim strukom i pojasom koje postaju sve popularnije, a uz ove udobne modele koje nudi Asos, s lakoćom ćete na suptilan način istaknuti svoju figuru.
 
Detalji kao ključni element svakog outfita

Ne smijemo zaboraviti na detalje poput efektnih džepova i upečatljivog kopčanja koje osiguravaju dodatnu notu stilu vašoj kombinaciji, a koji ujedno čine sve ove haljine znatno praktičnijima. Detalji su ključni i za najjednostavnije, 'plain' modele - Dodavanjem elemenata kao što su chic cipele ili trendi naušnice, vaša kombinacija poprima posve drugačiji izgled, a kojim možete s lakoćom upravljati. U nastavku otkrijte naših 10 favorita iz nove Asos kolekcije, dok sve ostale modele možete istražiti na linku.

£55.00

 £35.00

 £44.00

 £32.00

 £51.00

 £32.00

 £64.00

 £48.00

£45.00

£53.00

Foto: Instagram, Asos
Objavljeno: 28.09.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p