TRENDOVI

Izdvojili smo najbolje tenisice iz novih ‘high street’ kolekcija!

Komadi za koje uvijek imamo mjesta u svojoj kolekciji!

Kad govorimo o ultimativnim modnim komadima, vjerujemo da ne postoji osoba koja nema barem jedan par omiljenih tenisica. Miješanjem stilova u garderobi, tenisice možemo zamisliti u gotovo svim modnim kombinacijama. Ne moramo ni naglašavati da obožavamo ovakve look-ove, jer osim što su jako estetični, jako su udobni. Stava smo da je uvijek dobra ideja osvježiti svakodnevni stil novim parom tenisica, zbog toga smo provjerili kako izgledaju noviteti!

Što se tiče trendova u svijetu tenisica, možemo reći da se još uvijek nose retro i nešto glomazniji modeli. Naravno, "clean" tenisice je uvijek dobro imati u svojoj kolekciji jer se izvrsno uklapaju u nešto elegantnije kombinacije kao što su odijela, haljine ili suknje. Bez obzira na spomenuto, odabir tenisica ne podliježe nekakvim strogim modnim pravilima jer u street style-u naglasak je upravo na kontrastima i kreativnom sukobu stilova. Tijekom prošle godine, visoke tenisice su doživjele ponovnu popularnost a nekoliko modela pronašli smo i u aktualnoj high street ponudi. Za oko su nam posebno zapeli modeli s platformom koji su izvrsna opcija kad zimske gležnjače želimo zamijeniti tenisicama. Opcija koja je tu da začini naš svakodnevni stil su tenisice u jačim bojama. Predlažemo da ostatak outfita u ovom slučaju bude jednostavan, kako bi sva pažnja bila na tenisicama.

Što se tiče ostatka naših favorita, uvijek najradije biramo crne ili bijele tenisice. Klasične boje neće vam stvarati problem pri kombiniranju, a “dosadan” izbor boje uvijek se može nadoknaditi zanimljivim dizajnom i detaljima. Akcentirani dijelovi u boji, zanimljivi načini vezivanja ili kopčanja te đon koji je u kontrastu s ostatkom tenisice su detalji koji čine razliku između običnih i stylish modela. Sve tenisice koje smo poželjeli imati u svojoj kolekciji pogledajte u galeriji!

H&M (39,99 €)

H&M (29,99 €)

Mango (49,99 €), (59,99 €)

Mango (79,99 €), (69,99 €)

Mango (69,99 €), Reserved (29,99 €)

Zara (39,95 €), (29,95 €)

Reserved (19,99 €), Zara (39,95 €)

Zara (45,95 €), (49,95 €)


Foto: Instagram, Zara, Mango, Reserved, H&M
Objavljeno: 20.01.2023. u 12:40
Tagovi: trendovi, tenisice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p