TRENDOVI

Izdvojili smo najljepše crne kapute koje se isplati kupiti!

Klasik koji nikad ne izlazi iz mode!

Kada su u pitanju modni trendovi, isti se iz dana u dan rapidno mijenjaju, ali ipak, postoje oni neki koji su baš uvijek jednako traženi. Crni kaput je zapravo vrlo nezahvalno nazivati trendom jer je riječ o vječnom odjevnom predmetu kojem se uvijek vraćamo, stoga nije naodmet s vremena na vrijeme kolekciju upotpuniti novim komadom koji se tako lako uklapa u svaki stil odijevanja.

Crna (ne)boja je sama po sebi vrlo statement i odvažna, elegantna i minimalistička te kao takva idealan odabir za sve one koji žele pomiriti klasičan i trendi stil. Stoga, crni kaput je klasik koji se s lakoćom kombinira u dnevnim i večernjim varijantama, a uz pomoć zanimljivog i drugačijeg dizajna, ovaj komad je sve samo ne dosadan. Omiljeni brendovi potrudili su se predstaviti dinamične modele sa zanimljivim detaljima, ali naravno, ne nedostaje niti jednostavnih dizajnerskih rješenja za sve one koji ne vole previše eksperimentirati. Mi predlažemo da svakako nabavite jedan takav komad, klasik koji nosite na baš sve, a kako bismo vam pomogli prilikom odabira, zavirili smo u aktualnu ponudu brendova i pronašli pregršt stylish modela.

Isto tako, osim dobro znanih high street i high end brendova, vjerujemo da ćete i u ponudi domaćih dizajnera pronaći upečatljive modele crnih kaputa, pa priliku dajte i ovim kreativcima jer ne sumnjamo da ćete zablistati u unikatnom stylingu koji će privlačiti baš sve poglede!

Reserved (600 kn)

Stradivarius (550 kn)

Zara (700 kn)

Zara (600 kn)

H&M (69,99 €)

Reserved (900 kn)

H&M (99,00 €)

H&M (59,99 €)

Max Mara (£1,360)

Michael Michael Kors (£450)

Zara (1000 kn)

Foto: Instagram, Zara, Stradivarius, Reserved, H&M, Net-a-Porter
Objavljeno: 21.01.2022. u 11:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p