TRENDOVI

Izdvojili smo najljepše haljine za glamurozan doček Nove godine! 

Pravi je trenutak da zavirite u ponudu! 

Zakoračili smo u prosinac, a to znači da je i Nova godina iza ugla. Upravo zato, već sada je vrijeme da počnete razmišljati o tome što odjenuti, pogotovo ako se spremate na glamuroznu proslavu. Naš favorit i ove sezone su haljine, a kako bismo vam olakšali odabir, zavirili smo u aktualnu ponudu brendova i izdvojili nekoliko stylish komada! 

Model s koji nema greške je haljina mini kroja upotpunjena šljokastim detaljima. Naime, vjerujemo da nije potrebno dodatno napominjati koliko volimo šljokice tijekom blagdanskog perioda, a Nova godina idealan je trenutak kako biste zablistali na najbolji mogući način. Bez obzira na to koji boju haljine odabrali, imajte u vidu da je riječ o poprilično statement odabiru, stoga pripazite s ostatkom modnih detalja kako ne biste kreirali kičast i napadan look

Osim šljokastih varijanti, jako volimo i elegantne haljine koje su baš uvijek dobar odabir, a pogotovo one otvorenih leđa i sl. Također, zaljubljeni smo i u cut-out detalje koji svakom modelu podaruju dozu senzualnosti, ali i chic dojma. Što se tiče boja, pustite mašti na volju jer jednako glasamo za tamne i svjetlije odabire, ali i haljine s efektnim uzorcima i detaljima. Isto tako, pripazite da materijali budu glamurozni, birajte saten baršun, svilu, čipku te Novu godinu dočekajte u stylish ruhu. 

U nastavku smo izdvojili nekoliko predivnih modela iz aktualne ponude omiljenih brendova!

Mango (600 kn)

Zara (400 kn)

Bershka (400 kn)

Zara (300 kn)

Bershka (280 kn)

Mango (200 kn)

Bershka (100 kn)

Bershka (160 kn)

Zara (230 kn)

Bershka (180 kn)

Stradivarius (200 kn)

Bershka (230 kn)

Bershka (230 kn)

Stradivarius (300 kn)

Zara (600 kn)

Zara (300 kn)

Foto:
Objavljeno: 07.12.2022. u 15:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p