TRENDOVI

Izdvojili smo najljepše kape i šešire iz aktualne H&M ponude!

Dodatak kojeg u jesenskom periodu itekako trebamo!

Sada kada sa sigurnošću možemo reći da su oni pravi ljetni dani iza nas, vrijeme je da se okrenemo neodoljivim jesenskim modnim pričama koje su po mnogočemu posebne. Naime, slojevito odijevanje nam prije svega otvara veliko prazno polje za poigravanje raznim stilovima, a što se tiče ključnih detalja koji čine razliku, kape i šeširi odličan su odabir!

Kao što smo spomenuli, jesenski dani pred nama obožava kape i šešire, a H&M se je pobrinuo da sjajnih modela ne nedostaje. Tako u trenutnoj ponudi možete pronaći vrlo elegantne i krajnje ženstvene šešire i beretke koje će se sjajno uklopiti u styling u kojem želite naglasiti vječnu klasiku s dozom trendi elemenata. Isto tako, obožavamo i bucket hat varijante koji su apsolutni sinonim za neobaveznost i odvažnost, kao i popularne šilterice koje su već neko vrijeme ponovno u trendu.

Također, tu su i razno razne boje te uzorci pa ne sumnjamo da ćete s lakoćom pronaći modni dodatak koji najbolje pristaje vašem stilu, naglašava osobnosti i individualnost. Stoga, kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku potražite nekoliko trendi ‘must have’ modnih dodataka koje možete pronaći u H&M-u!

Ovo je 12 ključnih modela!

24,99 €

12,99 €

14,99 €, 9,99 €

7,99 €

9,99 €

14,99 €, 24,99 €

9,99 €

9,99 €

12,99 €, 24,99 €

Foto: H&M, Instagram
Objavljeno: 20.09.2021. u 13:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p