TRENDOVI

Izdvojili smo najljepše komade pletiva iz aktualne Zara ponude!

Modeli s kojima nema greške!

Kada govorimo o odjeći, tijekom zimskih dana najvažnija nam je udobnost, ali i da ono što nosimo bude toplo i ugodno. Tako se pletiva nameću kao odličan odabir s kojim nema greške, a kojih u ormaru nikad dosta pa nije loše s vremena na vrijeme zaviriti u aktualnu high street ponudu i provjeriti što nude omiljeni brendovi.

A mi smo odlučili pogledati što se to nalazi na Zarinim policama i moramo priznati da smo poprilično oduševljeni. Naime, za oko nam je zapela raznovrsna ponuda pletiva iz koje su udobni džemperi apsolutni ‘must have’, a isto tako, obožavamo i ugodne duže haljine. Pletene haljine kombiniramo s omiljenim chunky modelima čizama, omiljenim kaputom i zimskim modnim dodatcima kao što su šal ili kapa, a s obzirom na to da je kolorit poprilično neutralan, slobodno se poigrajte bojama prilikom odabira ostalih modnih komada.

Osim haljina i džempera, tu su i vrlo profinjeni puloveri koje nosimo u nešto elegantnijim prigodama kada ipak želimo zadržati dozu casual estetike, a Zara nudi stylish varijante koje ćete sigurno lako uklopiti u svoj stil odijevanja. Stoga, ako vam u ormaru nedostaje novih komada pletiva, kako bismo vam pomogli sa shoppingom, u nastavku smo izdvoji nekoliko trendi odabira iz aktualne Zara ponude!

Ovo je naših 15 favorita!

300 kn

180 kn, 230 kn

300 kn

230 kn, 300 kn

300 kn

230 kn, 230 kn

300 kn

230 kn, 230 kn

600 kn

400 kn, 230 kn

Foto: Zara, Instagram
Objavljeno: 02.12.2021. u 12:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p