TRENDOVI

Izdvojili smo najljepše točkaste komade koje morate imati u svojoj kolekciji!

Uzorak koji baš nikad ne izlazi iz mode!

Iako se zimski period godine nerijetko opisuje kao onaj u kojem prevladava nešto neutralniji kolorit, mi mislimo da je itekako riječ o razdoblju koje voli zaigrane modne komade. Tada se uzorci nameću kao nepogrješiv odabir, a pogotovo ako je riječ o neodoljivim točkicama kojima se uvijek rado vraćamo!

Kao što smo spomenuli, premda se nalazimo zimskom periodu godine, nema razloga zašto točkice ne biste nosili baš u svakom trenutku. Odjevni komad koji ih vrlo dobro ‘podnosi’ je bez imalo razmišljanja haljina. Naime, točkaste haljine su jako šarmantne i drugačije, ali odaberete li nešto stroži i ozbiljniji kroj, mogu biti elegantne i profinjene. Naravno, osim haljina, točkice obožavamo vidjeti i na suknjama ili hlačama te bluzama koje su sjajan odabir želite li kombinaciji podariti ‘ono nešto’.

Što se tiče kombiniranja, predlažemo da ovaj uzorak kombinirate s jednostavnim komadima koji će upravo točkicama dopustiti da dominiraju outfitom, no volite li se poigrati i eksperimentirati s modom, nije isključeno niti kombiniranje više točkastih komada odjednom.

Stoga, budući da su sniženja u tijeku, ali u ponudi su i nove kolekcije omiljenih brendova, u nastavku smo izdvojili nekoliko lijepih točkastih komada koje se isplati imati u svojoj kolekciji te koji će vas sigurno potaknuti na zaigrane modne priče!

Balenciaga ($2,533.90)

Zara (150 kn), Halpern ($520)

Saint Laurent ($2,160)

Zara (150 kn), Alessandra Rich ($890)

H&M (24,99 €)

H&M (49,99 €, 9,99 €)

Dolce & Gabbana ($3,635)

Zara (300 kn, 150 kn)

Reserved (230 kn)

Saint Laurent ($4,560), Reserved (230 kn)

Foto: Instagram, Reserved, H&M, Zara, Net-a-Porter
Objavljeno: 22.01.2022. u 02:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p