TRENDOVI

Izdvojili smo nekoliko modela traperica u crnoj boji! 

Modeli koje uvijek volimo imati pri ruci! 

Traperice su odjevni predmet za koji sa sigurnošću možemo reći kako se nalazi u svačijem ormaru. Stoga, vjerujemo da ćete se složiti kako istih u kolekciji nikad dosta, a ovog puta za oko su nam zapeli crni modeli koje je tako lako kombinirati. Potaknuti time, zavirili smo u aktualnu ponudu omiljenih brendova i izdvojili nekoliko stylish favorita! 

Crne traperice su poprilično jednostavan modni komad, ali odabir koji otvara brojne mogućnosti kombiniranja. Primjerice, kada je riječ o dnevnim outfitima, predlažemo da se odlučite za udobne pulovere ili hoodice, trendi chunky gležnjače ili tenisice te chic oversized kaput. Naravno, sve skupa zaokružite s omiljenim modnim dodatcima koji će kombinaciji podariti dašak vaše osobnosti. Što se tiče večernjih varijanti, crne traperice nosimo sa stylish topovima ili elegantnim bluzama te naravno – potpeticama.

U ponudi omiljenih brendova mogu se pronaći razni modeli, a nama se najviše sviđaju šire varijante visokog struka. Ove modele nosimo baš na sve, ali jednako tako, u vašoj kolekciji se moraju pronaći i uski modeli. Također, detalji poput širih nogavica ili pak ‘potrganih’ dijelova uvijek su dobro došli te će stylingu podariti otkačeniju modnu notu.

Stoga, ako još uvijek niste obnovili kolekciju traperica, predlažemo da to učinite s crnim modelima, a kako bismo vam olakšali odabir i skratili muke po shoppingu, u nastavku potražite nekoliko sjajnih modela

Zara (19,90 EUR)

H&M (24,99 EUR)

Bershka (25,99 EUR)

Bershka (25,99 EUR)

H&M (25,99 EUR)

Bershka (25,99 EUR)

Zara (29,95 EUR)

Bershka (25,90 EUR)

H&M (32,99 EUR)

Zara (29,90 EUR)

Bershka (35,99 EUR)

Foto: Instagram, Bershka, Zara, H&M
Objavljeno: 17.01.2023. u 16:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p