TRENDOVI

Izdvojili smo nekoliko prekrasnih haljina do 150 kuna koje su kao stvorene za ljeto!

Povoljni i prekrasni modeli haljina za sve prigode!
Ako još uvijek niste osvježili svoj ormar s nekim novim modnim komadima, sada je prava prilika da to i napravite! U tijeku su velika sezonska sniženja te moramo priznati da je ponuda ove godine i više nego dobra, pogotovo kada su modeli haljina u pitanju!

Brojni su razlozi zašto se upravo haljina izdvaja kao najomiljeniji modni komad u ormaru, a jedan od njih definitivno je taj da nam uvelike olakšava svakodnevno spremanje jer u jednom modnom komadu imamo spreman cijeli outfit i ne moramo previše razbijati glavu oko samog kombiniranja. Svega par detalja i naš outfit je spreman za ispunjavanje svakodnevnih obaveza! Također, imati dobru haljinu u ormaru 'zlata vrijedi' jer je upravo ona najbolji odgovor u situacijama kada želimo pokazati svoje najbolje izdanje te se pri tome osjećati nesputano i maksimalno opušteno. Kao i svakog ljeta posebno omiljene haljine su one s razigranim uzorcima, kao i nešto duži, romantični modeli. Prugice i točkice također su uzorci s kojima nema greške te su prava asocijacija na bezbrižne ljetne dane, stoga se takve modele definitivno isplati uvrstiti u svoju kolekciju.

Nadalje, ovo ljeto će sigurno proteći u znaku nešto posebnijih prigoda, a kako elegantnih izdanja ne bi nedostajalo nije naodmet u svoju kolekciju uvrstiti i popularne slip modele koji savršeno pristaju baš svakoj figuri. U nastavku smo izdvojili nekoliko predivnih modela haljina, a čija cijena ne prelazi 150 kuna te smo sigurni da će svatko pronaći idealan model ove ljetne uniforme za sebe!

Mango (130 kn), Zara (130 kn)

Sinsay (140 kn), Reserved (140 kn)

Zara (120 kn), (130 kn)

Sinsay (140 kn), (120 kn)

Reserved (100 kn), (120 kn)

Zara (120 kn), Reserved (140 kn)

Sinsay (120 kn), Reserved (140 kn)

Sinsay (140 kn), Reserved (140 kn)

Zara (130 kn), (120 kn)

Foto: Instagram, Zara, Mango, Sinsay, Reserved
Objavljeno: 29.06.2022. u 11:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p