GREEN

Izdvojili smo nekoliko zimskih modnih komada koje se isplati kupiti na ljetnim sniženju!

Predivni modni komadi koje možete nabiti po nešto povoljnijoj cijeni!

Visoke temperature već su odavno stigle u grad, pa tako odbrojavamo dane do godišnjeg odmora i osvježenja na obali! Osim što ljeto volimo zbog godišnjeg odmora, ovaj period godine poznat je i po sjajnim sniženjima u omiljenim high street trgovinama. S druge strane, iako je fokus stavljen na nešto laganije modne komade i obnovu ljetne garderobe, aktualna sniženja možete iskoristiti i na nešto mudriji način...

Svako ljeto radimo jedna te istu grešku, a to je pretrpavanje kovčega stvarima za ljeto. Tako sa sobom na odmor ponesemo hrpu haljina, suknji i ostalih predmeta bez kojih ne možemo zamisliti ljetne mjesece, dok u realnosti se ne skidamo iz jedine ljetne uniforme, a to je kupaći kostim. Rijetko kada stignemo zaista iznositi sve modne komade koje smo pomahnitalo kupili na aktualnom ljetnom sniženju, stoga zašto ove sezone ista ne iskoristite na nešto mudriji način? U ponudi omiljenih trgovina možete pronaći prekrasne modne komade iz kojih se nećemo skidati niti ove jeseni i zime te ih kupiti po nešto povoljnijoj cijeni!

Primjerice dobar kaput ili oversized proširena jakna nešto su iz čega se nećemo skidati niti ove hladne sezone, a također su sjajna investicija i neke kvalitetne čizme koje će osvježiti baš svaki zimski outfit. Također, izbor pletiva poprilično je bogat, stoga ovo sezonsko sniženje napravite iznimku i umjesto tradicionalnog pretrpavanja ormara modnim komadima koji će trajati samo ovu ljetnu sezonu, u svoju shopping košaricu stavite komade koji su zapravo sjajna investicija za mjesece pred nama!

U nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih modnih komada koje se isplati staviti u svoju košaricu, stoga kupujte pametno!

Mango (170 kn), (170 kn)

Mango (170 kn), (350 kn)

Mango (170 kn), Zara (350 kn)

Reserved (200 kn), Mango (500 kn)

Mango (200 kn), Zara (300 kn)

Reserved (200 kn), Zara (300 kn)

Mango (250 kn), Zara (400 kn)

Reserved (300 kn), Mango (130 kn)

Zara (300 kn), (300 kn)

Zara (300 kn), Reserved (140 kn)

Foto: Instagram, Zara, Mango, Reserved
Objavljeno: 04.07.2022. u 12:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p