TRENDOVI

Jacquemus sada ima i kolekciju za klince! Hoćete li nešto kupiti?

Preslatki komadi u još slađoj boji!

Vjerujemo da ne postoji osoba koja prati modu i društvena zbivanja, a da nije čula za ime Jacquemus. Naime, riječ je o francuskom dizajneru čiju je prisutnost na modnom nebu teško zaobići, a koji svakom novom kolekcijom, revijom ili nečim trećim ne prestaje oduševljavati, ali i šokirati. Tako je primjerice La maille Neve kardigan pokrenuo pravu malu revoluciju na društvenim mrežama propitkujući sam dizajn i definiciju kardigana, ali neupitno je da je riječ o odjevnom predmetu koji je vrlo brzo postao jedan od najtraženijih. Isto tako, sad već čuveni Le Chiquito model apsolutni je ‘must have’ koji potražnjom uspjeva parirati puno starijim kultnim modelima poznatih brendova kao što su primjerice Louis Vuitton Pochette Accessoires ili Chanel 2.55 modeli.

No, sada je ovaj dizajner u sklopu Holiday kolekcije predstavio i dječje komade koji su poprilično statement te su namijenjeni mališanima od 3 do 10 godina. Već na prvi pogled tu je prepoznatljiv ružičasti, odnosno pink kolorit kojeg nose Jacquemus djevojčice i dječaci, a sama odjeća je vrlo udobna i naglasak je na trenirkama, kapicama i slični detaljima.

Naravno, nije izostao i uočljiv brending koji ove komade čini poprilično luksuznim, a iako je riječ o nešto skupljim komadima, ne sumnjamo da će ova dječja kolekcija pronaći svoj put do ormara zaljubljenika u ovaj brend koji će svoje klince poželjeti odjenuti u prepoznatljivo Jacquemus ruho. Mi moramo priznati da je u svakom slučaju riječ o preslatkim komadima koje već na prvi pogled kradu svu pažnju.

Cijelu kolekciju pogledajte na sljedećem linku!

Foto: Jacquemus
Objavljeno: 02.12.2021. u 14:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p